Бебето  на Меган и Хари, Арчи, е кръстено на домашната

...
Бебето  на Меган и Хари, Арчи, е кръстено на домашната
Коментари Харесай

Кралското бебе Арчи било кръстено на котка

Бебето  на Меган и Хари, Арчи, е кръстено на домашната котка на херцогинята и американски комикс от предишното.

Бъдещата херцогиня на Съсекс разказвала на приятелите си за обичаната си котка Арчи, която в последна сметка напълняла, тъй като непрекъснато се хранела със замразено грозде.

Те считат, че името на новороденото може да е носталгична отпратка към домашния любим, който е бил обожаван и от майката на Меган, Дория Рагланд. За историята към това осведоми Сън, пишат от rozali.com.

Бивш непосредствен другар споделил за изданието: „ Дория избави Арчи и той стана значима част от фамилията. Меган обичаше да играе с него и постоянно говореше за него с приятелите си.

„ Не е изненада, че е кръстила новото си бебе Арчи. Тя обичаше тази котка “. Смята се, че той е умрял, до момента в който Меган е била в колежа в Илинойс.

Котаракът бил кръстен на основния воин в американския комикс „ Арчи “, който тя е събирала със своя татко Томас, с който сега надалеч не са в положителни връзки.

Според разказите Меган е била „ захласната “ от лудориите на рижата тийнейджърка Арчи Андрюс – и името на бебето й може да е кимване към татко й, макар бурните им връзки.

Приятелят й споделя още: „ Тя беше подготвена да прекара уикенда в магазина, с цел да си купи комикса. Това може да е леко кимване към татко й. Той беше този, който я възпламени по това занимание, това беше тяхното „ правене на нещо дружно. Той обикаляше с колата дълго, с цел да я изненада с последното издание на комикса. Меган имаше най-малко 100. Може би това е метод да се сближи с татко й, даже след всичко, което се случи “.

Комиксът има нов живот като тийнейджърския ефирен сериал „ Riverdale “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР